Over mij

21-09-27DSCF6134.jpg

Hey! Ik ben Nathalie en ik geef functionele krachttrainingen voor 50-plussers. Ik hou van sporten, want ik ben een echte sportieveling en wil met iedereen mijn passie delen. Daarom ben ik in 2019 gestart met Stay Strong in Roeselare.

Hieronder kun je uitgebreid lezen waar ik als coach belang aan hecht binnen Stay Strong.

 

Onze filosofie

Waar staat Stay Strong voor?

Stay Strong wil 50-plussers meer en correct laten bewegen. We willen functioneel krachtverlies afremmen, meer zelfs: we willen juist jouw functionele kracht opbouwen. Ook willen we zorgen voor een fittere, vitale oudere dag en dat iedereen langer onafhankelijk kan blijven door de zelfredzaamheid te vergroten. Ons doel is om leeftijdsgenoten samen te brengen en hun zelfvertrouwen en kwaliteit van het leven te verhogen. Dat willen we bereiken door 50-plussers fitter en energieker te maken. Het mooie aan ons concept is dat we de functionele krachttrainingen samen volbrengen. Je staat er nooit alleen voor. Doordat we in kleine groep bewegen, krijg je al snel een vertrouwensband met de coach en met de andere teamleden. 

Onze methode om je te helpen je doel te bereiken is de reden waarom Stay Strong zo uniek is. We hanteren een persoonlijke aanpak en bieden doelgerichte oefeningen op maat aan. Daardoor kun je sneller je doelen bereiken. We moedigen je aan om voor je doelen te vechten. Iedereen doet dat op eigen tempo en volgens eigen kunnen, want je kiest zelf hoe ver je gaat. Daarom bieden wij de oefeningen aan op een zorgzame manier. Daardoor kun je gemakkelijker volhouden op lange termijn.

Je kunt altijd op ons rekenen, wij zijn er voor jou. De coaches zijn altijd betrokken met jou en de anderen. We staan ook altijd klaar voor een leuke babbel voor of na de training.

Twijfel niet en start vandaag nog! Word fit! #StayStrong